Skvělou terapii dělá skvělý terapeut.

Mezi našimi pečlivě vybranými terapeuty vám pomůžeme najít takového, který vám bude doopravdy rozumět.
Najít terapeuta

50 000+
klientů

700+
terapeutů

300 000+
sezení

Jak poznám, že mi terapie pomáhá?

Když jste vy a váš terapeut na jedné vlně, je to znát. Ne, doopravdy to je na člověku vidět. O trošku víc se budete usmívat, cítit se o kousek lehčí… Zkrátka na vás bude vidět, že překonat se dá cokoli. Úplně cokoli.
Online terapie pomáhá. Díky vědeckým výzkumům víme, že hlavní je si s terapeutem vůbec popovídat. A nezáleží na tom, kde se potkáte.
Trpělivost pomáhá. Když se spojíte se správným terapeutem, můžete se cítit líp už po prvním sezení. A když se terapií budete držet, bude se dobrý pocit držet vás.
Pojďme na to
Jak poznám, že mi terapie pomáhá?

Wellbeing skóre

🤝 Počet sezení

Za skvělým terapeutem stojí skvělý tým.

Náš tým odborníků v Hedepy pečlivě prochází profil každého terapeuta a na základě praxí ověřených metod z nich vybírá ty, se kterými budeme spolupracovat.

Jen 1/5 všech terapeutů projde naším výběrovým sítem. Není to nicméně jenom o pečlivém výběru, ale hlavně o nepřetržité podpoře, kterou našim terapeutům poskytujeme. Protože když tu my jsme pro naše terapeuty, mohou tu oni být kdykoli pro vás.

Za skvělým terapeutem stojí skvělý tým.
illustration image
Žádná dojmologie:

Najdeme pro vás terapeuta, jehož přístup vám sedne.

Jak na to? Stačí, když odpovíte na několik jednoduchých otázek. My pak na základě vašich odpovědí uděláme pár pokročilých matematických výpočtů a vybereme vám terapeuta přesně na míru.

Spustit test

Terapie je pro každého, kdo… ne, počkat… terapie je pro každého. Tečka.

S Hedepy za terapii nepřeplácíte. Cena za sezení začíná už na 790 Kč.

Asi se shodneme na tom, že kdo chce začít s terapií, chce začít nejlíp ihned. A od toho tu jsme. Sezení si totiž u nás můžete naplánovat třeba hned na zítra.

Na terapii dokonce přispívá většina pojišťoven. Je mezi nimi i ta vaše?
Podívejte se zde
OZPOZP
ZPŠZPŠ
RBPRBP
ČPZPČPZP
VZPVZP
ZPMVČRZPMVČR
Hedepy plus
Hedepy plus

Když už máte správného terapeuta, získejte maximum díky našemu programu Hedepy+.

Budete to mít levnější. Na všechna sezení totiž získáte slevu 10 %.
Terapii si můžete naplánovat klidně několik měsíců dopředu. A zaplatit můžete pak.
Získáte přístup k prémiovému wellbeing obsahu v Hedepy+ zóně.
Jak to, že je to tak výhodné?

Stáhněte si naši ️4,9 ⭐️ appku

Stáhněte si naši ️4,9 ⭐️ appkuStáhněte si naši ️4,9 ⭐️ appku

Videohovor s terapeutem zvládnete odkudkoli.

Videohovor s terapeutem zvládnete odkudkoli.
Sezení si zarezervujete nebo upravíte na pár kliknutí.
Interaktivní lekce vám poskytnou okamžitou pomoc.
Své pocity si můžete průběžně zapisovat do deníku.

Hedepy pomohlo už víc než 50 000 klientům.

A takové zprávy nám od nich chodí:
Paní Kamila je úžásná žens! Empatická, inteligentní, moudrá, umí poradit a ukázat jiný pohled na situaci, uklidnit, ukázat směr a napojit se i přes kameru. Jsem nadšená z naší spolupráce a vidím velký pokrok a moc se těším na další setkání. Mohu ji určitě doporučit!...

Recenze byla napsána po dlouhodobé spolupráci s Mgr. Kamila Lahodová. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, samota, smutek.
Recenze napsána • 17. 10. 2024
Zuzana je člověk, na svém místě. Je milá, profesionální a na sezení je vždy příjemná atmosféra. Zároveň je velmi lidská a co se týče termínů, tak se vždy snažil vyjít vstříc. Není to jen terapeut, který Vás nechá vypovídat, ale pomůže Vám se zamyslet správným směrem. Pokud se rozhodujete, určitě není čeho se bát....

Recenze byla napsána po dlouhodobé spolupráci s Mgr. Zuzana Tupá DiS. .
Recenze napsána • 17. 10. 2024
Dominika je velmi příjemná a lidská. Každé sezení je plné empatie a pochopení. Zároveň cítím, že ví co dělá. Opravdu moc doporučuji....

Recenze byla napsána po 9 týdnech práce s Mgr. Bc. Dominika Hoppe. Terapie byla zaměřena na různá témata, například vztahy v rodině.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Byla to moje úplně první zkušenost s terapií a jsem nadmíru spokojen. Těším se na další sezení....

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Mgr. Veronika Vašatová.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Paní terapeutka je příjemná a naslouchající,podporující....

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Ing. Helena Břusková DiS.. Terapie byla zaměřena na různá témata, například vztahy, deprese a 2 další.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
úžasná, lidský přístup...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Ing. Ivana Veselá DiS..
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Ivo mi velmi pomohl – oceňuji profesionální a rozvážný přístup k řešení všech témat, které jsem potřeboval řešit. Díky!...

Recenze byla napsána po dlouhodobé spolupráci s Bc. Ivo Vavřík. Terapie byla zaměřena na různá témata, například sebevědomí a sebepojetí, intimita a sexualita.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Sezení s Kateřinou Homolkovou byly vždy příjemné a přínosné - rozhodně bych doporučil i dále....

Recenze byla napsána po 6 týdnech práce s Mgr. Kateřina Homolková. Terapie byla zaměřena na různá témata, například vztahy, vztahy v rodině.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Velmi příjemné, přirozené a volné posezení. Lehce se s Veronikou povídá a dokáže hezky ukázat další objektivní pohled na věc, a hlavně pomoci. Určitě doporučuji!...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Mgr. Veronika Vašatová. Terapie byla zaměřena na různá témata, například strach, stres a 8 další.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Sezení bylo podle mých představ, měla jsem podněty k zamyšlení a věděla jsem co musím udělat dál, je to příjemný způsob jak si z pohodlí domova promluvit :)...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Jindřiška Kleknerová DiS.. Terapie byla zaměřena na různá témata, například stres, vztahy a 3 další.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
První dojem je důležity pro mne. Vyslechla mne, ačkoliv je mi jasné, že je náročné za 50minut vysvětlit a nastínit co se děje. Určitě zkusím další sezení. Poté mohu napsat subjektivní hodnocení. Ale pro mne první sezení bylo příjemné, pohodové ......

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Jindřiška Kleknerová DiS.. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, stres a 10 další.
Recenze napsána • 15. 10. 2024
Již při prvním sezení s paní Jindřiškou jsem se cítila velmi dobře. Mám pocit, jako bychom byly nějakým způsobem na sebe napojené. Cítím se uvolněně a její doporučení, jak mám se svým problémem pracovat, praktikuji a pomáhá mi to. Lékařka mojí duše....Děkuji za to. Silvie...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Jindřiška Kleknerová DiS..
Recenze napsána • 15. 10. 2024
jsem moc spokojená, ulevilo se mi už po prvním sezení. doporučuji 👍...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Mgr. Dagmar Skřivánková Ištvánková. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, stres a 7 další.
Recenze napsána • 13. 10. 2024
Vše proběhlo skvěle....

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Mgr. Eva Palianová. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, nespavost a 2 další.
Recenze napsána • 13. 10. 2024
Měla jsem obecně ohledně online terapii pochyb, ale tahle paní je anděl. Pokud váháte, nebojte se a jděte do toho. ...

Recenze byla napsána bezprostředně po sezení s Bc. Kateřina Hajná. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, stres a 6 další.
Recenze napsána • 13. 10. 2024
Online terapiám som sa vyhýbala a myslela som, že sa pri nich nebudem vedieť uvolniť. S pánom Zichom, ktorého som skúsila ako prvého mám za sebou zopár prvých sedení a určite by som ho doporučila aj ostatným. Cítim sa s ním príjemne, mám pocit, že ho úprimne zaujímám a má zaujímavé postrehy. Po každom našom zavolaní sa mám nad čím zamýšľať. Pri niektorých témách som mala pri bývalých terapeutkách pocit, že do nich nechcú ísť ale tu sa mi to nestalo. Som vďačná, že moja intuícia ma nesklamala a vyšlo mi to takto na prvú :)...

Recenze byla napsána po 6 týdnech práce s Mgr. Zbyněk Zicha Ph.D..
Recenze napsána • 13. 10. 2024
nevím jaký má dar, ale už na prvním sezení jsem se ji otevřela jako nikomu jinému v životě… opravdu můžu jen doporučit… ...

Recenze byla napsána po 3 týdnech práce s Mgr. Monika Zálešáková DiS.. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, deprese a 5 další.
Recenze napsána • 10. 10. 2024
Terapie jsem odkládala více než 2 roky, nakonec jsem konečně zvolila hedepy a paní terapeutku Rajčanovou. A jsem ráda, že jsem se tak rozhodla, po 3 terapiích už cítím, jak mi umí konzultace pomoct se v životě zorientovat. Terapie jsou opravdu přínosné, hlavně protože mi nabízejí jiný úhel pohledu a cestu ven z původně “neřešitelných” situací. Velmi doporučuji!...

Recenze byla napsána po 3 týdnech práce s Mgr. Tereza Rajčanová. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, stres a 5 další.
Recenze napsána • 08. 10. 2024
Veľmi Mila a empatická...

Recenze byla napsána po 5 týdnech práce s PhDr. Jaroslava Pavlíčková. Terapie byla zaměřena na různá témata, například stres, vztahy, sebevědomí a sebepojetí.
Recenze napsána • 08. 10. 2024
Pan Mikulášek je skvělý člověk a jednička ve svém oboru. Jeho konzultace mi velice pomohly. Je příjemný, vstřícný a chápavý. Na každou konzultaci jsem se v vždy těšila. Děkuji za veškerou péči a přeji hodně dalších "zákazníků"....

Recenze byla napsána po 10 týdnech práce s Mgr. Ondřej Mikulášek. Terapie byla zaměřena na různá témata, například úzkosti, stres, závislosti.
Recenze napsána • 08. 10. 2024

Když vás něco trápí, má smysl to řešit.

Někdy jde o něco konkrétního. Jindy jsme smutní, zmatení nebo třeba vystresovaní a ani nevíme proč. Ať tak, nebo tak, jsme tu pro vás. Už jen to, že vás někdo vyslechne, často přinese obrovskou úlevu.
Najděte svého terapeuta

Jsme hrdí, že tyto firmy a jejich zaměstnanci se s Hedepy starají o své duševní zdraví.

Hedepy
Hedepy
Hedepy
Hedepy
Hedepy

Jestli jste dočetli až sem, asi máte ještě nějaké otázky.

Proto jsme tady dolů sepsali ty nejčastější a rovnou na ně i odpověděli.

VŠEDNÍ DNY od 8:00 do 20:00

Chcete se nás ještě na něco zeptat?

Naši specialisté vám rádi odpoví na všechno, co vás zajímá.
Hedepy

Jsme tady pro vás.

tip
support

© Hedepy s.r.o.
Pokud jste ve stavu ohrožení sebe nebo jiných osob, prosíme, neprodleně kontaktujte První linku psychické pomoci (telefonicky: 116 123). Naši psychoterapeuti nebo Hedepy s.r.o. nenese odpovědnost za váš zdravotní stav.
VisaMastercardGoogle PayApple PayPayPal